O fea e fa'atau ai le polo stress i singapore

I le avea ai ma se tagata e ana pusi, tatou te iloa uma le fiafia ma luitau e oʻo mai i le i ai o se soa pusi.Mai le fepo'i faifaipea ma purring e o'o atu i meaafale masasi ma tu'itu'i tu'itu'i, o le umiaina o se pusi ose aafiaga tulaga ese e aumaia uma ai le fiafia ma le atuatuvale.O le mea e laki ai, o loʻo i ai se fofo faigofie e fesoasoani e pulea lena faʻalavelave: o se polo faʻalavelave.
MEAALOFA FA'AVANOA

I le tepa muamua, o le manatu o le faʻaaogaina apolo mamafae pei o se pule pusi atonu e foliga mai e fai si le masani.E le gata i lea, o polo faʻalavelave e masani ona fesoʻotaʻi ma le toomaga o le tagata, ae le o a tatou uo feline feline.Ae ui i lea, pe a tatou vaʻavaʻai totoʻa i aoga o le faʻaaogaina o se polo faʻalavelave, e manino lava e mafai e tagata e ona pusi ona manuia tele mai le faʻaogaina o lenei meafaigaluega faigofie i a latou masani i aso taitasi.

O polo faʻamalosi o ni mea laiti, vaivai ua mamanuina e oomi ma faʻaogaina i le lima.E eseese foliga ma lapopoa, ma e masani ona faʻaaogaina o se auala faigofie ma aoga e faʻaitiitia ai le atuatuvale ma le atuatuvale.Mo tagata e ana pusi, e masani ona latou taufetuli i manaoga o le galuega, aiga, ma le tausiga o fagafao, o se polo faʻalavelave e mafai ona avea ma meafaigaluega taua mo le puleaina o le faʻalavelave le maalofia e oʻo mai i le olaga i aso uma.

Ae fa'afefea tonu ona manuia le polo fa'apopoleina i tagata e ana pusi?Se'i o tatou su'esu'e nisi o auala e mafai ai e le tu'ufa'atasia o se polo fa'amamafa i au masaniga e mafai ona ta'ita'iina atu ai i se olaga e sili atu le fiafia, maloloina, ma sili atu le to'a o se tagata e ana pusi.

1. Fa'amama avega: E pei lava ona faʻaaogaina polo faʻamalosi e faʻamalolo ai le vevesi i tagata, e mafai foi ona faʻaogaina e faʻaitiitia ai le atuatuvale i tagata e ona pusi.Pe o e feagai ma se faʻatulagaga faigata o galuega, faʻafitauli tau amio ma lau pusi, poʻo na o luitau i lea aso ma lea aso o le umiaina o fagafao, o le faʻaaluina o ni nai minute e faʻamalosi ai se polo faʻalavelave e mafai ona fesoasoani e faʻamalolo le vevesi ma faʻaleleia se lagona. o le to'a ma le malolo.

2. Feso'ota'i ma lau pusi: Talitonu i ai pe leai, e mafai fo'i ona fai se polo fa'apopoleina e fai ma meafaigaluega mo le fa'atasi ma lau pusi.O pusi o ni meaola e masani lava ona fiailoa, ma e masani ona faaosofia i latou i mea laiti, vaivai, ma feaveai.E ala i le tuʻufaʻatasia o se polo faʻamalosi i le taimi taʻalo ma lau pusi, e mafai ona e faʻaogaina o latou lagona masani ma fatuina se mea malie ma fefaʻasoaʻiga e faʻamalosia ai le va o oe ma lau uo pusi.

3. Toe fa'atonu amioga le lelei: O pusi, e pei o manu uma, e mafai i nisi taimi ona fa'aalia uiga le lelei e pei o le valuina o meaafale po'o le fa'aalia e tali atu ai i le atuatuvale.E ala i le tuʻuina atu i lau pusi se polo faʻamalosi latou lava, e mafai ona e fesoasoani e toe faʻasaʻo lona malosi ma taulaʻi i se itu lelei.A tu'uina atu i pusi se avanoa talafeagai mo o latou lagona fa'anatura, o le a fa'aitiitia ai le faia o amioga fa'aleagaina, fa'afaigofie ma sili atu le fiafia o le olaga mo oe ma lau fagafao.

4. Fa'aosofia o le mafaufau: O pusi o ni manu popoto ma fiailoa e olaola i le fa'aosoina ma le fa'atamaoaigaina o le mafaufau.E mafai ona fa'aogaina se polo fa'apopoleina o se auala faigofie ma aoga e tu'uina atu ai i lau pusi le fa'aosofiaga o le mafaufau latou te mana'omia e tumau ai le fiafia ma le soifua maloloina.E ala i le fa'aofiina o se polo fa'amamafa i totonu o le si'osi'omaga o lau pusi, e mafai ona e fa'amalosia i latou e auai i ta'aloga toaga ma su'esu'ega, lea e mafai ona fesoasoani e puipuia ai le fiu ma amioga le lelei e masani ona o mai.

BEADS ANTI STRESS RELIEF TOY

O le tu'ufa'atasia o se polo fa'apopoleina i lou olaga o se tagata e ana pusi o se auala faigofie ma aoga e fa'aolaina ai le fa'amama avega, fusifusia, ma fa'aosofia mafaufau mo oe ma lau soa pusi.Pe o e su'e se auala e fa'ate'a ai le popole pe a uma se aso umi, fa'amalosia lau va ma lau pusi, pe tu'uina atu ia i latou se puna o le fa'atamaoaigaina o le mafaufau, o se polo fa'atiga e mafai ona avea ma meafaigaluega taua i lau pusa o se pusi pule.

I le fa'ai'uga, o le fa'aogaina o se polo fa'amamafa mo tagata e ona pusi e ofoina atu le tele o fa'amanuiaga e mafai ona fa'aleleia ai le soifua manuia atoa o oe ma lau uo pusi.E ala i le tuʻuina atu o le faʻalavelave faʻalavelave, faʻalauteleina le fusia, toe faʻafeiloaʻi amioga le lelei, ma le ofoina atu o le faʻaosofia o le mafaufau, o se polo faʻalavelave e mafai ona avea ma meafaigaluega taua mo le puleaina o faʻalavelave ma luʻitau e oʻo mai i le umiaina o fagafao.Aiseā la e te le faʻataʻitaʻi ai ma vaʻai pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia se polo faʻalavelave i au masaniga i aso uma e mafai ona taʻitaʻia ai se olaga sili atu le fiafia ma sili atu le faʻamalieina o se tagata e ana pusi?E fa'afetai lau pusi mo oe.


Taimi meli: Ian-10-2024